René Ros, initiatiefnemer van het Documentatiecentrum, zet zijn kennis, collectie en netwerk sinds 2018 ook in als specialist Stelling van Amsterdam bij het Kenniscentrum Waterlinies. Het kenniscentrum is een onderdeel van het Interprovinciaal Project Nieuwe Hollandse Waterlinie.

De kantoorlocatie van het Kenniscentrum is gevestigd in lokaal 5 van de bomvrije kazerne op het Fort bij Vechten. De medewerkers zijn tenminste eenmaal per week van 9.00 tot 17.00 uur aanwezig m.u.v. vakanties, werkzaamheden elders en andere uitzonderingen. Toegang bij voorkeur op afspraak maar zonder afspraak is mogelijk tot een uur voor sluitingstijd. Het is ook mogelijk om op afspraak op andere momenten een bezoek te brengen. Zie de website van het Kenniscentrum Waterlinies voor adresgegevens en route-aanwijzing.

Het overzicht van de aanwezigheid van de Stelling-specialist op de kantoorlocatie van het Kenniscentrum voor de komende weken:

Datum Van Tot Opmerking
di. 18 januari 09.00 17.00 Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting (Teams)
di. 25 januari 09.00 17.00 Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting (Teams)
di. 1 februari 09.00 17.00 Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting (Teams)
di. 8 februari 09.00 17.00 Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting (Teams)
di. 15 februari 09.00 17.00 Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting (Teams)
di. 22 februari 09.00 17.00 Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting (Teams)

Wijzigingen voorbehouden.

I.v.m. corona is bezoek alleen op afspraak mogelijk om drukte te voorkomen en afstand te kunnen houden. Tevens worden de deurkrukken en tafels voor elk bezoek gereinigd, is er alcohol-handgel beschikbaar en staat er een hoest-scherm op de vergadertafel. Tussen de buitendeur en de tafel kan 1,5 meter afstand gehouden worden.