René Ros, initiatiefnemer van het Documentatiecentrum, zet zijn kennis, collectie en netwerk sinds 2018 ook in als specialist Stelling van Amsterdam bij het Kenniscentrum Waterlinies. Het kenniscentrum is een onderdeel van het Interprovinciaal Project Nieuwe Hollandse Waterlinie.

De kantoorlocatie van het Kenniscentrum is gevestigd in lokaal 5 van de bomvrije kazerne op het Fort bij Vechten. De medewerkers zijn tenminste eenmaal per week van 9.00 tot 17.00 uur aanwezig m.u.v. vakanties, werkzaamheden elders en andere uitzonderingen. Toegang bij voorkeur op afspraak maar zonder afspraak is mogelijk tot een uur voor sluitingstijd. Het is ook mogelijk om op afspraak op andere momenten een bezoek te brengen. Zie de website van het Kenniscentrum Waterlinies voor adresgegevens en route-aanwijzing.

Het overzicht van de aanwezigheid van de Stelling-specialist op de kantoorlocatie van het Kenniscentrum voor de komende weken:

Datum Van Tot Opmerking
ma. 9 augustus 09.00 17.00 locatie Documentatiecentrum Stelling van Amsterdam
Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting
wo. 18 augustus 09.00 17.00 🔒 Veldtocht Fort bij IJmuiden
do. 19 augustus 09.00 17.00 locatie Documentatiecentrum Stelling van Amsterdam
Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting
do. 26 augustus 09.00 17.00 locatie Documentatiecentrum Stelling van Amsterdam
Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting
wo. 1 september 09.00 17.00 locatie Documentatiecentrum Stelling van Amsterdam
Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting
do. 9 september 09.00 17.00 locatie Documentatiecentrum Stelling van Amsterdam
Bezoek alleen op afspraak.
Online video-meeting

Wijzigingen voorbehouden.

I.v.m. corona is bezoek alleen op afspraak mogelijk om drukte te voorkomen. Tevens worden de deurkrukken en tafels voor elk bezoek gereinigd, is er alcohol-handgel beschikbaar en staat er een hoest-scherm op de vergadertafel. Tussen de buitendeur en de tafel kan 1,5 meter afstand gehouden worden.