Foto's vanuit de lucht tonen de gehele Stelling van Amsterdam vanuit een bijzonder perspectief. Dankzij de 'tentoonStelling' op het Forteiland Pampus kan de bezoeker nu de Stelling in een uurtje van bovenaf bekijken.

Naast de openluchtexpositie kunnen bezoekers het fotoboekje 'De Stelling van Amsterdam in vogelvlucht' aanschaffen. Daarin zijn de luchtfoto's afgedrukt, met een korte omschrijving van het fort of de batterij.

Het boekje is tijdens het openingsseizoen in de winkel op Forteiland Pampus te verkrijgen. Met het bestelformulier hieronder kan je het boekje het hele jaar bestellen.
Er is ook een Franse vertaling van de tekst te downloaden.

Zie ook de pagina luchtfoto's voor informatie over downloaden en tentoonstellingen.

Bestelformulier

Ja, ik bestel een of meer exemplaren van het boekje 'Stelling van Amsterdam in vogelvlucht' bij de Stichting Forteiland Pampus.
Na ontvangst van je bestelling wordt het boekje met een factuur voor het boekje (€9,90 p.st.) en verzendkosten (€2,76 voor één exemplaar) toegezonden.

 
 
 
 

Vertaling

Van de tekst is ook een vertaling in het Frans beschikbaar:

De Stelling van Amsterdam in vogelvlucht. De Stelling van Amsterdam in vogelvlucht. De Stelling van Amsterdam in vogelvlucht. De Stelling van Amsterdam in vogelvlucht.