Advertenties van sponsors worden gedurende een jaar na de laatste donatie vertoond. Andere advertenties kunnen door ons elk moment toegevoegd of verwijderd worden.
Deze advertenties worden willekeurig getoond op alle pagina's van al onze websites waaronder de website over de Stelling van Amsterdam.

Bureau Meerzijdig

Webadres: http://www.bureau-meerzijdig.nl/
Alternatieve tekst: Bureau Meerzijdig let op meerdere zijden bij support, mediation, procesbegeleiding en trainingen. (Advertentie)
Bureau Meerzijdig let op meerdere zijden bij support, mediation, procesbegeleiding en trainingen. (Advertentie)

e-boek 'Kennismaken met de Stelling van Amsterdam'

Webadres: https://doccentrum.stelling-amsterdam.nl/publicaties/kennismaken/
Alternatieve tekst: 'Kennismaken met de Stelling van Amsterdam' is een gratis interactief e-book over de Stelling. (Advertentie)
'Kennismaken met de Stelling van Amsterdam' is een gratis interactief e-book over de Stelling. (Advertentie)

FMTraining

Webadres: https://www.filemakercursus.nl/
Alternatieve tekst: FMTraining - Trainingen en cursussen voor gebruikers en ontwikkelaars van FileMaker (Advertentie)
FMTraining - Trainingen en cursussen voor gebruikers en ontwikkelaars van FileMaker (Advertentie)

Fort Resort Beemster

Webadres: http://www.fortresortbeemster.nl/
Alternatieve tekst: Fort Resort Beemster herbergt een van de meest luxueuze wellnessresorts met hotel van Nederland. In de karakteristieke sfeer van het fort beleeft u wellness zoals u nog nooit heeft ervaren. (Advertentie)
Fort Resort Beemster herbergt een van de meest luxueuze wellnessresorts met hotel van Nederland. In de karakteristieke sfeer van het fort beleeft u wellness zoals u nog nooit heeft ervaren. (Advertentie)

Kenniscentrum Waterlinies

Webadres: https://www.kenniscentrumwaterlinies.nl/
Alternatieve tekst: Het Kenniscentrum Waterlinies (KCW) verzamelt, onderzoekt, borgt en verspreidt kennis over de Hollandse Waterlinies: de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. (Advertentie)
Het Kenniscentrum Waterlinies (KCW) verzamelt, onderzoekt, borgt en verspreidt kennis over de Hollandse Waterlinies: de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. (Advertentie)

ReneRos.biz

Webadres: https://www.reneros.biz/
Alternatieve tekst: ReneRos.biz voor ontwikkeling, advies & expertise en opleidingen voor Filemaker database-toepassingen. (Advertentie)
ReneRos.biz voor ontwikkeling, advies & expertise en opleidingen voor Filemaker database-toepassingen. (Advertentie)

SterkWater

Webadres: https://www.sterkwater.nl/
Alternatieve tekst: Reizend restaurant SterkWater strijkt neer langs de Hollandse Waterlinies. In de grootste, oudste en prachtigste forten genieten haar gasten van een bijzondere avond uit, met een heerlijk 5-gangen diner en meeslepende verhalen. (Advertentie)
Reizend restaurant SterkWater strijkt neer langs de Hollandse Waterlinies. In de grootste, oudste en prachtigste forten genieten haar gasten van een bijzondere avond uit, met een heerlijk 5-gangen diner en meeslepende verhalen. (Advertentie)